At være ny i GTI


For nye GTI svømmere og svømmerforældre er der en række ting man skal lære så mødet mellem svømmeverdenen og svømmer (og forældre) bliver så positiv så muligt. Svømning kræver en masse tid ikke kun for svømmeren men også for forældrene og vi har inkluderet nogle af de vigtigste informationer for at sikre at vi kan være så effektive som muligt.


Bliv oprettet på klubmodul

Svømmeren skal oprettes på klubmodul da en stor del information samt tilmelding til events foregår via dette.

Klubmodul findes også som app til både ios og android.

For forældre som ønsker at deltage som frivillige i enten udvalg eller som official kan det anbefales at oprette sig selv på klubmodul med et separat login.

Der findes en vejledning til oprettelse i klubmodul længere nede under Vejledninger og Links

Forældre til nye svømmere bør overveje at læse de forskellige råd som findes på Svømmeforældre


Prøvesvøm


Hvis du ikke tidligere har deltaget på nogle af holdene i Ishøj, Greve eller Tune og har haft din svømmeudvikling i andre klubber så kan du stadig blevet en del af GTI.

Du skal blot kontakte vores cheftræner som vil forklare den videre proces.

Han kontaktes her


Vejledninger og links


Det er ikke altid en dans på roser at være ny svømmer eller svømmeforældre så herunder følger en række vejledninger og links som vil komme jer til hjælp.

Oprettelse af profil på klubmodul


Vejledning til hjemmesider:

Live Timing

På Live Timming kan du følge svømmestævner. Du kan blandt andet søge stævner som har brugt LiveTiming. 

Du kan på startlisten se alle stævnets deltagerlister og startlister opdelt i stævneafsnit og se alle stævnets resultater opdelt i stævneafsnit.

Der kan du se stævnets scoreboard med splittider og anden nyttig information. Tiderne kommer ind ca. 1-2 sekunder efter hver vending og mål. Efter løbets afslutning sendes løbets resultatliste til hjemmesiden, når overdommeren har godkendt resultatet.


Download Live Timing her: iOS og AndroidSvømmetider

Svømmetider er dansk Svømmesports nationale tidsdatabase. Her kan alle med interesse for svømmeresultater finde resultater fra svømmestævner i både ind- og udland. Svømmere og forælder, der ønsker at følge med i enkelte svømmeres tider, svømmenåle og kravtider på tværs af forskellige stævner kan med fordel anvende Dansk Svømmeunions app, SVØM Stopur, som bygger på data fra Svømmetider.


Download SVØM Stopur her: iOS og Android.Svoem.org

Dansk Svømmeunion er en medlemsorganisation for de danske svømmeklubber. Organisationen består af en række afdelinger og udvalg, som i det daglige ledes af direktøren. Dansk Svømmeunion er et videnshus for vandsport lige fra svømning i bassin til vandpolo, udspring, kunstsvømning, konkurrencelivredning og åbent vand svømning.Vores Sponsorer