Klubmodul henter siden
Hjælpere til GTI-cup
Tilmeldingsfrist er overskredet

Kære alle forældre til svømmere på GTI1, GTI2 og Stjerneholdet

Årets GTI CUP står for døren - planlægningen er ved at slå ind med de sidste svømmetag og nu har svømmerne brug for din hjælp for at gøre stævnet til en succes.

Fredag den 23. september - søndag den 25. september skal der hjælpes til i hallen med at få hele stævnet afviklet...her kræves hverken dommeruddannelse eller andre titler, blot at du vil hjælpe til.

Derudover skal der selvfølgelig sættes en masse op torsdag, før vi er klar til stævnet og tages en masse ned søndag - til det skal der bruges en håndfuld stærke mænd M/K (Hårde Hunde).

I boden er det håbet b.la. at sælge lidt kage og pølsehorn, så vi kan tjene lidt ekstra til klubkassen - her har vi også har brug for, at nogen vil byde ind. Kage/Pølsehorn afleveres i glasburet i hallen inden stævnestart den pågældende dag.

Kom frisk og meld dig på banen og vær med til at give vores svømmere et fantastisk stævne - meld dig på så mange "poster" som muligt. Vi gør naturligvis vores allerbedste for, at den enkelte kommer på så få opgaver som muligt, men det gør puslespillet væsentligt nemmere at få til at gå op, hvis vi har de brikker vi har brug for.

Vær opmærksom på, at svømmerne automatisk er tilmeldt stævnet, med mindre andet er aftalt med deres trænere. 

  

De bedste hilsner

Planlægningsgruppen :-)

Tilmeldte
17 /200
Tilmeldingsfrist
12.09.2022
Tidspunkt
23.09.2022 kl. 16.00 - 25.09.2022 kl. 20.30
Sted
Greve Svømmehal
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Vores Sponsorer