Afslutning på Danske Årgang + updates fra tidligere

Update for dag 4 til DÅM i Aalborg (GTI2)

Fin afslutning på Danske Årgangsmesterskaber i Aalborg

Gode resultater til både Mikkel, Sidse og Casper K. Dagen bød først på en af de mest ubamhjertelige distancer i vores sport, nemlig den berømte men især også berygtede 200m fly. En distance der igennem årene har kostet ikke bare sved og tårer, men som også har knust drømme om finaler, medaljer og sågar mesterskaber - også på den helt store scene. Et ordsprog har altid lydt om 200m fly: "Man kan ikke vinde 200m fly på de første 50m - men man kan tabe den" Et ordsprog som Mads E i den grad måtte sande i sit heat.

Men som trold ud af en æske kom Mikkel, og gjorde lige præcis det som man skal - nemlig at svømme 200 METER FLY! Ikke 50 fly + 100 "et-eller-andet-som-ligner-noget-der-minder-om-fly" + 50m "jeg-kan-ikke-rigtig-se-hvad-det-der-skal-forestille". Mikkel vender som nummer 7 efter 50m, men bliver nummer 2 i sit heat. En sublim præstation.

Der var også rigtig fine tider til både Casper K og Sidse i deres 100m bryst. De holder sig godt til den taktik der er blevet lagt, og de holder et flot teknisk niveau hele vejen til mål. Super godt svømmet. I samme vending skal det også nævnes, at et af vores medaljehåb til netop 100m bryst, Casper M, måtte overgive sig til sygdom, allerede inden dagen var kommet igang. Casper blev så skidt om natten, at vi valgte at afmelde ham fra dagens løb. Super ærgerligt- men livet går heldigvis videre.

Dagen sluttede med 4x200 IM. Træneren valgte at give de drenge der indtil nu ikke havde svømmet holdkap, (Mads B, Mikkel og Casper K) mulighed for at give den gas, hvilket de alle tog imod. For pigerne, var det yngste deltager Annika der lagde for land, efterfulgt af Josefine, Emma og Sidse. Begge hold sluttede godt af, på trods af det har været et rigtig langt stævne.

Til slut vil undertegnede gerne takke alle der var med til at støtte op om vores svømmere til DÅM. Om man har været official, hjælper, tilskuer eller noget helt fjerde, skal lyde en stor tak for hjælpen og opbakningen!

På vegne af GTI2, ønskes der en rigtig god sommer herfra. For de af jer som læser dette, skal der her komme en lille teaser for et indlæg her hen over sommeren. Undertegnede kommer med et skriv, om en lille projekt, som kunne være til inspiration for de der er nysgerrige nok. Det kommer inden 1 august - glæd jer. (lidt af en cliffhanger synes jeg selv)

/John

 

Update for dag 3 til DÅM i Aalborg (GTI2)

En dag med både medgang og modgang, endte med A-finaler og en Bronzemedalje

Indledende startede for nogle desværre med, at de svømmede et stykke over deres personlige rekorder. Mange faktorer var med til at blandt andet Marco og Kevin, endte som de gjorde - vigtigst er dog den læringen som de tager med sig derfra. Men der var bestemt også gode resultater fra afsnittet, hvor Sidse formåede at svømme sig i A-finalen i 5. hurtigste tid i sin 100 fri, med tiden 1.04.38. Overraskelse og glæde stod malet i ansigtet på hende, da sidste heat var overstået, og godkendelsen kom fra overdommerne. Flot løb.

Emma, Casper K, Mads E og Mads B leverede rigtig fine tider i deres 200m rygcrawl. Omend de var et lille stykke fra deres tilmeldte tider, som er omregnet fra kortbane til langbane, så leverede de rigtig fin svømning, og holder sig rigtig fint til de aftaler der er blevet lavet - stor ros! Nickolas var også i aktion i 200m rygcrawl, og han svømmede sig også til en A-finale, som 4. hurtigst. Målet var "bare" at svømme sig i finalen, med fokus på hjemturen de sidste 100m, som forberedelse til finalen. Et stykke fra det som træneren havde håbet, men med KÆMPE overskud da han kommer op og skal evaluere. Det tegnede godt til finalen.

Efter en god pause hjemme på hotellet, var det nu tid til at give den gas. Vi ligger ud med Sidse i 100 fri - et løb hvor alle har mulighed for at svømme sig både til en medalje, men også til en 8. plads. Og desværre for Sidse, blev det til en 8. plads i finalen. MEN - og det er et STORT MEN. Hun formår at svømme under 1.04 med tiden 1.03.97, hvilket er et halvt sekund hutigere end i indledende - super flot resultat, og på ingen måde retfærdigt, hvis man kun læser resultatlisten. Læringen: Vi kan ikke gøre noget ved at de andre er hurtigere end en selv - vi har gjort alt hvad vi selv kunne, og det er det vigtigtste!

Nickolas skulle ud og prøve at svømme sig til den guldmedalje, som hans træner havde forudsagt dagen før at han ville vinde. De sidste måneders træning, har vist et klart billede af hvad den unge mand er istand til at kunne præstere, når tingene går op i en højere enhed. Hans niveau har igennem lang tid vist vist sig langt større, end han desværre leverede i finalen. Han ender på en meget flot 3. plads, og får dermed sin anden medalje ved dette års DÅM langbane. En flot præstation, trods det at han aldrig rigtig kom igang med sit løb - og dermed var de 2 hurtugtste for langt væk til at kunne blive hentet.

Sidste dag venter imorgen - indledende starter som de andre dage kl 9.30, og finalerne kl 17.00. Følg med på livetiming.dk

/John

Update for dag 2 til DÅM i Aalborg (GTI2)

En pose blandede bolsjer på anden dagen af Danske Årgang

Rigtig fin start på dagen under indledende, især for de svømmere som var lidt ved siden af igår. Gode 50m fra alle, hvilket var super positivt. Dagen stod også på 200 IM, hvor Nickolas svømmede sig videre til B-finalen.

Til finalerne havde vi prioteret at sætte alt på et bræt, og satse på at lave et godt resultat i holdkapperne, som her til aften var 4x100 Hold-IM. Piger var desværre nød til at stille med en noget anderledes opstilling, efter at en skade til Nicoline, havde sat hende ud af spillet. Dette gjode til gengæld at der blev plads til gruppens yngste deltager, Annika, som nu skulle ud og prøve kræfter med de noget ældre svømmere. Dette gik rigtig fint, og hun fik en stor læring - og især i hvordan man ikke skal gøre, hvis man gerne vil have kræfter helt til enden. En god præstation, og en sjov oplevelse, sagde hun da vi evaluerede.

For drengenes vedkomne, havde deres træner på forhånd udtrykt, at de havde en realistisk chance for at svømme sig til bronzemedalje - men kun hvis alle svømmede op til deres bedste! Dette blev desværre en lidt for stor mundfuld for de unge, friske svende - og da der samtidig blev startet 13/100 for "friskt" i det ene skifte, måtte de tage til takke med en diskvalifikation.

Vi håber på mere medvind imorgen. En ambitiøs træner har callet 200 rygcrawl finalen allerede nu - så nu må vi se :-)

/John

 
To Danske Årgangsmesterskaber på under 30 min (GTI2)
 
Efter et indledende afsnit med blandede resultatter, fik vi en forrygende start på finalerne, til DÅM i Aalborg.
Efter at have svømmet sig i A-finalen (for drenge født i 2003) med hurtigste tid på 100m rygcrawl, satte Nickolas Kofoed Thestrup alle sine konkurrenter til vægs på de sidste 10m, efter at have leveret en sublim mandfolkeindsats på de sidste 50m, og på den måde sejre i tiden 1.05,44! Et rigtig flot, og vigtigt step op af stigen, fra hans ellers meget imponerende, men også en smule overraskende bronzemedalje, fra Kortbane DÅM i februar.
 
Og under 30 min senere var det så Casper Mørkhøj Hartingtons' tur, til at vise sublim og i særhed overlegen svømning, i 200m bryst finalen for drenge født i 2002. Casper havde svømmet sig i A-finalen med KLART hurtigste tid i 2.29.61, og var som eneste mand under 2.30. Faktisk var der tæt på 5 sek ned til nummer 2 - men derefter også kun 3/10 af et sek mellem nummer 2-5. Så der var lagt op en fed fight om hvem der skulle have sølv og bronze. Og i finalen blev der heller aldrig rigtig spænding om hvem der skulle have guldet. Igen svømmer Casper som den eneste under 2.30 - denne gang i tiden 2.28.04, med sølv og bronze i 2.32,8 og 2.32,9, og Casper vinder dermed i meget suveræn stil.
 
Afsnittet blev sluttet rigtig fint af med 4x100m fri holdkapper for både drenge og piger. Pigerne, hvor holdet bestod af Josefine, Nicoline, Sidse og Emma, leverede en rigtig fin afslutning på en lang dag, ved at svømme meget nydelige 4.31. Drengene var trætte og manglede lige lidt krudt at skyde med til sidste, men svømmer en hæderlig 4.05. Holdet her bestod af Kevin, Mads E, Marco og Casper M.H.
 
En utrolig glad og stolt træner lukker ned for meget flot dag, med dobbelt guld til GTI!
 
Vi takker af for første dagen - John

UdskrivEmail

Vi sponsorerer også GTI

 
Bliv sponsor for GTI
Kontakt sponsor@gtiswim.dk
 • J. Nørgaard Petersen A/S

 • Reci

 • Revisorhuset Reg. Rev. ApS

 • REMA1000 Greve

 • Inter-Scan Sea & Air A/S

 • Mimoza Pizzeria

 • Greve Vinkompagni

 • Mølbak Landinspektører A/S

 • Danske Bank Ishøj

 • Mosede Pizzaria og Grill

 • Lonny & Steen Rasmussen

 • Nicolais Mor & Far